03 June 2008

Ζώα...

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=906099&lngDtrID=1201
Μιας που δεν ασχολούμαι με αθλητικά ας δούμε από μια κριτική ματιά τις παρακάτω αποφάσεις για τον 5ο τελικό Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού...

1. Να μείνουν κλειστά τα τμήματα 103Β και 105Β πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού και πίσω από τη γραμματεία. Ο Παναθηναϊκός δεν συμφώνησε με το να κλείσει η πτυσσόμενη κερκίδα πίσω από τη γραμματεία και είχε και τη συμπαράσταση της ΔΕΑΒ. Μάλιστα, οι «πράσινοι» δεν υπέγραψαν το συγκεκριμένο κομμάτι της απόφασης.

Αχά. ΟΚ. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να πω.

2. Οι πέντε σειρές πίσω από το καλάθι που βρίσκεται κοντά στον πάγκο του Ολυμπιακού που μένουν κενές θα γίνουν οχτώ για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Επίσης, θα τοποθετηθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη για να αποφευχθεί η κάθοδος των φιλάθλων των γηπεδούχων.

Αναρωτιέμαι τι πετούσαν στους προηγούμενους αγώνες...

3. Θα τοποθετηθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού, αντίστοιχη μ' αυτή που τοποθετήθηκε πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού στον τέταρτο τελικό στο ΣΕΦ.

Πόσοι αστυνομικοί χρειάζονται σήμερα για έναν αγώνα; - Πολλοί. Ζώα. Να σας τα κλείσουνε ρε τα μαγαζιά, να δείτε κανένα πραγματικό πρόβλημα, αντί να ανοίγετε τα κεφάλια των διπλανών σας... Και δεν απευθύνομαι στους αστυνομικούς...

4. Στον αγώνα θα παρίσταται εισαγγελέας.

Εντάξει. Είναι σαν να λένε "Περιμένουμε επισόδια, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να τα αποφύγουμε, ας δούμε τι θα κάνουμε για να μπαγλαρώσουμε κανέναν..."

5. Να γίνουν διπλοί έλεγχοι στις πόρτες και να δημιουργηθούν δυο ζώνες για προέλεγχο που δεν θα επιτρέπουν να πλησιάσουν στο γήπεδο όσοι δεν έχουν εισιτήρια.

Φυσικά. Αφού από τη χούντα προσπαθούν να ωθήσουν την ισχύ του λαού προς τον οπαδικό φανατισμό... Τώρα τα λούζονται και εκεί.

6. Άνδρες της αστυνομίας θα βρίσκονται στα μπαρ του γηπέδου και θα επιβλέπουν προκειμένου να μην πωλείται νερό σε πλαστικά μπουκάλια και να μη βάζουν πάγο στους καφέδες.

Έλα ρε γαμώτο. Και τον πάγο στον καφέ;;;; Τι σκατά φραπέ θα πιεί ο κόσμος...

7. Δεν θα γίνει απονομή του πρωταθλήματος σε περίπτωση που νικητής είναι ο Ολυμπιακός.

Αυτή είναι η κορυφαία διάταξη... Οι οπαδοί σήμερα είναι τόσο ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΗΛΙΘΙΟΙ και ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ και ... και ... και... (η λίστα είναι ατελείωτη), που αν δεν πάρει το πρωτάθλημα η δικιά τους ομάδα, δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την απονομή στην άλλη ομάδα. Κάτι πάει πολύ στραβά με τον αθλητισμό στην Ελλάδα. Α ναι. Πότε μπόρεσε τελευταία φορά να πάρει ο πατέρας τον γιό του στο γήπεδο;

Ζώα...

No comments: