04 November 2007

Αααα, δεν σου είπα...

α) Παρήγγειλα τα Leopard. Μου έρχονται εντός της εβδομάδας από Αγγλία! Έχω ένα δίλλημα, να τα κάνω upgrade? Να κάνω clean install? Να πάρω πρώτα έναν 7200 δίσκο και να κάνω clean install μετά? (τρίλλημα τελικά...)
β) Ξεκίνησα τη διπλωματική (στα σοβαρά...)! Μπορεί να πει κανείς ότι μια πολύ καλή ευκαιρία να κάθομαι σπίτι, μέχρι αργά το βράδυ και να ακούω μουσική. Απλώς πρέπει να μεταφράσω το μισό Internet...
γ) Ήμουν ο τρίτος που ζήτησε εισιτήρια για Knopfler στη Θεσσαλονίκη! Είμαστε πολλοί, να βρεθούμε για κανένα καφέ...
δ) Βλέπω τους γνωστούς μου να φεύγουν φαντάροι. Ιχ... Μαμά, δεν θέλω να πάω... Βαριέμαι.. :D
ε) Big bro, όπου να'ναι θα σου έρθω (μάλλον). Αρκεί να καταφέρω να τελειώσω τη διπλωματική on time για την ορκομωσία στο τέλος Νοεμβρίου.
στ) Την επόμενη βδομάδα έχω να κάνω 1 ώρα σε ένα σεμινάριο. Από τους επάνω. Να "διδάξω". Πωπω γέλιο που θα πέεεεσειιιι :D
ζ) Έχω μείνει άναυδος με την Amy MacDonald. Όχι δεν είναι μόνο τα μάτια (για τους ... κακεντρεχείς). Πραγματικά αυτές οι προφορές (Σκοτσέζικη - Ιρλανδική) με τρελλαίνουν!
η) Check out span. Ειδικά οι κάτοικοι Αγγλίας μάλλον θα βρείτε κάτι που να σας ενδιαφέρει (εκεί βρήκα τον μελλοντικό 7200 sata για το macbook μου. Υποψιάζομαι ότι σε συνδυασμό με το time machine δεν θα καταλάβω πότε θα γίνει η αλλαγή. Είδωμεν!)
θ) Attack from the past. Το 14 years των Guns'n'Roses πάντα το συμπαθούσα. Τελικά αποφάσισα. Είναι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. ΔΕΝ τραγουδάει ο Axl (τουλάχιστον δεν είναι η κύρια φωνή), έχει στίχους που σπάνε κόκκαλα (it's been 14 years of silence, 14 years of pain - your stupid girlfriends tell you that I'm to blame και λοιπά αγαπησιάρικα) και πάνω απ' όλα η ενορχήστρωση είναι υποδειγματική. Δεν μπορώ να βρω σε κάποιο σημείο να μην κολλάει κάτι. Ακόμα και το πιάνο, "γεμίζει" τον ήχο την ώρα που ο Slash αλλάζει συγχορδία. Muy bueno!

2 comments:

Anonymous said...

Πάλι χαζεύεις σκουλήκι?!

javapapo said...

clean...install