27 November 2006

Η φάρμα των ζώων - χαζοκούτι

Κλείστε το, το ρημάδι.
Ναι.
Την τηλεόραση λέω... Από τον Αύγουστο έχω δει το πολύ 3 ώρες τηλεόραση, και έχω βρει την υγειά μου.
Τι? "Παρά πέντε?" μπααα...
"Ειδήσεις?" μπρρρρρ
"Πολύ την κυριακή?" τσκτσκτσκ.
"Dream show?" μουαχαχαχα

Δεν έχει τίποτα. Βλέπω τις σειρές που θέλω στο pc, όποτε μπορώ και θέλω. Δεν με απασχολούν ηλίθιες διαφημίσεις, ηλίθιοι δημοσιογράφοι, ηλίθιοι παρουσιαστές και βλακώδεις ηθοποιοί.
Δεν αντέχεται πλέον ΤΟΣΗ κακογουστιά. Η θεοποίηση του κάθε καθυστερημένου (no-offence, οι πραγματικά mentally retarded ΕΙΝΑΙ ήρωες που ζουν σε αυτήν την κοινωνία). Από πότε η γνώμη της κάθε Λουκά έχει δύναμη? Από πότε πρέπει να υποστώ μουσικά τον κάθε ατάλαντο, επειδή γράφει καλά στο γυαλί? Από πότε ο πόνος του ανθρώπου και η αρπαγή κάθε δείγματος αξιοπρέπειας είναι θέμα-βούκινο σε 10 εκατομμύρια ανθρώπους?
Οπότε delete. Η τηλεόραση ανοίγει μόνο για να παίξει DVD (και ακόμα καλύτερα το U2 - Go home ή το Pink Floyd - Live at Pompeii). Αν αυτή τη στιγμή ερχόταν μια σιγή στα UHF, η ποιότητα της ζωής μας θα ανέβαινε κατά 10%... χμμμ... Ξέρω τον δρόμο για το πάρκο κεραιών στον Χορτιάτη :D

Θέλω να εξαιρέσω κάποιες αξιπρεπείς προσπάθειες, κυρίως δυστυχώς της κρατικής τηλεόρασης... μόνο που είναι σε εμπάργκο και αυτή, γιατί κάθε χρόνο μας φουσκώνει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ για να στείλει όλο και λιγότερο ύφασμα με σάρκα στην Eurovision. Είπαμε, μπορείς να ζητήσεις να εξαιρεθείς από τα τέλη Δημόσιας Τηλεόρασης, με την δικαιολογία ότι είναι υπηρεσία που δεν χρησιμοποιείς.

No comments: