27 November 2006

Η φάρμα των ζώων - χαζοκούτι

Κλείστε το, το ρημάδι.
Ναι.
Την τηλεόραση λέω... Από τον Αύγουστο έχω δει το πολύ 3 ώρες τηλεόραση, και έχω βρει την υγειά μου.
Τι? "Παρά πέντε?" μπααα...
"Ειδήσεις?" μπρρρρρ
"Πολύ την κυριακή?" τσκτσκτσκ.
"Dream show?" μουαχαχαχα

Δεν έχει τίποτα. Βλέπω τις σειρές που θέλω στο pc, όποτε μπορώ και θέλω. Δεν με απασχολούν ηλίθιες διαφημίσεις, ηλίθιοι δημοσιογράφοι, ηλίθιοι παρουσιαστές και βλακώδεις ηθοποιοί.
Δεν αντέχεται πλέον ΤΟΣΗ κακογουστιά. Η θεοποίηση του κάθε καθυστερημένου (no-offence, οι πραγματικά mentally retarded ΕΙΝΑΙ ήρωες που ζουν σε αυτήν την κοινωνία). Από πότε η γνώμη της κάθε Λουκά έχει δύναμη? Από πότε πρέπει να υποστώ μουσικά τον κάθε ατάλαντο, επειδή γράφει καλά στο γυαλί? Από πότε ο πόνος του ανθρώπου και η αρπαγή κάθε δείγματος αξιοπρέπειας είναι θέμα-βούκινο σε 10 εκατομμύρια ανθρώπους?
Οπότε delete. Η τηλεόραση ανοίγει μόνο για να παίξει DVD (και ακόμα καλύτερα το U2 - Go home ή το Pink Floyd - Live at Pompeii). Αν αυτή τη στιγμή ερχόταν μια σιγή στα UHF, η ποιότητα της ζωής μας θα ανέβαινε κατά 10%... χμμμ... Ξέρω τον δρόμο για το πάρκο κεραιών στον Χορτιάτη :D

Θέλω να εξαιρέσω κάποιες αξιπρεπείς προσπάθειες, κυρίως δυστυχώς της κρατικής τηλεόρασης... μόνο που είναι σε εμπάργκο και αυτή, γιατί κάθε χρόνο μας φουσκώνει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ για να στείλει όλο και λιγότερο ύφασμα με σάρκα στην Eurovision. Είπαμε, μπορείς να ζητήσεις να εξαιρεθείς από τα τέλη Δημόσιας Τηλεόρασης, με την δικαιολογία ότι είναι υπηρεσία που δεν χρησιμοποιείς.

24 November 2006

Η βαρεμάρα στη μουσική...

Sing along με την μουσική του One των U2...

Ιs it any boring
or do you feel the same?
did it make it easier for you
to have the time to spend?

One day
one hour
one project
to go without
it's one
but it's not the same
it's very boring, it's very boring... one

21 November 2006

Θεός και θρησκείες

Συζήτηση με φίλους...
"Γ" Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε εσένα, ούτε τον itsomp, που λέτε ότι είστε άθεοι για φιγούρα.
"itsomp" Μα δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι.
"Γ" Γιατί?
"itsomp" ... Κάτσε ρε συ φίλε. Πρέπει να σου αποδείξω δηλαδή ότι ΔΕΝ υπάρχει Θεός? Δεν θέλω να το κάνω αυτό. Δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη. Αλλά δεν μπορείς να με κάνεις να θεωρήσω ύπαρξη θεότητας, ενώ δεν βλέπω καμία επίδραση της. Αν εσύ το βλέπεις, μπράβο σου.
"Γ" Και πως εξηγείς την ύπαρξη του κόσμου?
"itsomp" Η ύλη υπάρχει από πάντα...
"Γ" ... Από που ρε από πάντα, ποιος τη δημιούργησε?
"itsomp" Μου είναι πολύ πιο εύκολο να πιστέψω ότι η ύλη υπάρχει από πάντα που τη βλέπω, παρά ότι τη δημιούργησε ο θεός, και ότι ο θεός υπάρχει από πάντα, που δεν τον βλέπω...
"Γ" Μα υπάρχουν κάποιοι που προσεύχονται για χρόνια, και στο τέλος τον βλέπουν τον Θεό.
"itsomp" Αυτό επιστημονικά εξηγείται ως σχιζοφρένεια... Αν για 50 χρόνια η αποκλειστική μου ενασχόληση είναι ένα πράγμα, μάλλον θα σαλέψω.
<Γ> Και πως εξηγείς τα θαύματα που γίνονται γύρω μας.
"itsomp" Ποια θαύματα. Είτε υπάρχει επιστημονική εξήγηση, είτε ακόμα η επιστήμη δεν το έχει εξηγήσει (κάποτε ο κόσμος θεωρούσε θαύμα την έκλειψη ηλίου, την παλίροια, και δεν είχε ιδέα για τα άτομα τα quarks και τα νετρόνια...)

....
....
-- Πάμε να φύγουμε


Δεν πιστεύω στο θεό. Δεν περιμένω κανέναν να με καταλάβει, ούτε να συμφωνήσει μαζί μου. Θα ήθελα όμως να το σεβαστεί, και να μην με αναγκάζει κανένας να συμμετέχω στις θρησκοληπτικές προκαταλήψεις, συνήθειες και έθιμα.
ΟΧΙ το πάσχα δεν θα πάω ούτε καν στην εκκλησία...

20 November 2006

New home

Νέο σπίτι, the same character...

Για όσους δεν με ξέρουν, χαίρεται, είμαι ο itsomp και είμαι/δεν είμαι καλά.
Άλλο ένα μέρος απίστευτης διαδικτυακής γκρίνιας ξεκινάει.
Θα τα πούμε αργότερα...